Κεντρικά Εργαστήρια

Τα Κεντρικά Εργαστήρια της Κλινικής ΡΕΑ καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών ασθενών και παράλληλα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν απεριόριστο αριθμό εργαστηριακών εξετάσεων με απόλυτη ακρίβεια.Λειτουργούν όλο το 24ωρο και καλύπτουν όλους τους επιστημονικούς τομείς ενός σύγχρονου και οργανωμένου κέντρου:
Μικροβιολογικό
Βιοχημικό
Ανοσολογικό
Ορμονολογικό
Aιματολογικό
Μοριακή Βιολογία

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, τα Κεντρικά Εργαστήρια της Κλινικής ΡΕΑ διαθέτουν το πλέον προηγμένο σύστημα αυτοματοποίησης Aptio Automation, χάρη στο οποίο παρέχονται ολοκληρωμένες λειτουργίες που αφορούν τόσο στην προ-αναλυτική όσο και στη μετα-αναλυτική φάση της εξέτασης των δειγμάτων. Η «έξυπνη» τεχνολογία με τη μοναδική τεχνογνωσία της Siemens Healthineers, εξασφαλίζουν μέγιστες αποδόσεις και βελτιστοποίηση της ροής εργασίας σε φάσεις μέγιστου όγκου δειγμάτων. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται μέσω του συστήματος CentralLink, που διευκολύνει την αυτόματη επιβεβαίωση αποτελεσμάτων, τον ολοκληρωμένο ποιοτικό έλεγχο και την παρακολούθηση των δειγμάτων, αποδεσμεύοντας από χρονοβόρες διαδικασίες το προσωπικό των εργαστηρίων. Κατά αυτόν τον τρόπο, αυξάνεται η παραγωγικότητα και εξασφαλίζεται η παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών. 

Χάρη στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης APTIO, η Κλινική ΡΕΑ ορίστηκε ως Κέντρο Αναφοράς (Reference Sites) της SIEMENS HEALTHCARE ABEE, για την επιχειρηματική περιοχή της Δυτικής Ευρώπης και Αφρικής.


Το προσωπικό των Κεντρικών Εργαστηρίων αποτελείται από ειδικευμένους ιατρούς Βιοπαθολόγους, Βιοχημικούς, Βιολόγους και Τεχνολόγους άριστα εκπαιδευμένους, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία και είναι πρόθυμοι να παρέχουν κάθε πληροφορία, σχετική με την λειτουργία του Εργαστηρίου. Τα αποτελέσματα των περισσότερων εξετάσεων παραδίδονται αυθημερόν. 

Ώρες λειτουργίας για το κοινό:
Καθημερινά:  08.00 π.μ. - 20:00 μ.μ.
Σάββατο: 08.00 π.μ. - 15:00 μ.μ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 
210 9495071 - 072

Fax:
210 9495083, 210 9495086

Email: centrallabs@reamaternity.gr
newmenu


ΡΕΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Μ.Χ.Θ.Δ. KΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.
Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17, 175 64 Π. Φάληρο,
Τηλ:210 9495000, Φαξ: 210 9495999 - E-mail: info@reamaternity.gr