Η ΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: “Γυναίκα & Υγεία”, η οποία συνδιοργανώθηκε από την Κλινική ΡΕΑ και την Ιατροχειρουργική Εταιρία Κέρκυρας το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Μητροπόλεως της Κέρκυρας.
 
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των γυναικών σε θέματα πρόληψης. Πιο συγκεκριμένα, ο κος Νικηφόρος Κλήμης, MD, PhD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ μίλησε για τον “Καρκίνο του τραχήλου της μήτρας & HPV”. Στη συνέχεια, ο κος Κωνσταντίνος Δημητρακάκης, Χειρουργός Μαστού, Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρίας Παθήσεων Μαστού, Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ ανέπτυξε το θέμα: “Πρόληψη & αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού σήμερα”.
 
Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με το κοινό, όπου γυναίκες, αλλά και άνδρες είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις ερωτήσεις τους, να λάβουν απαντήσεις από τους πλέον ειδικούς και να συμμετέχουν με τη σειρά τους στη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης.