ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ & ΝΕΟΓΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΡΕΑ

Η Παιδιατρική & Νεογνική Φροντίδα της Κλινικής ΡΕΑ στελεχώνεται από εξειδικευμένους Παιδιάτρους οι οποίοι συμβάλλουν για την άριστη ποιότητα υπηρεσιών υγείας.

Όλοι οι παιδίατροι που ανήκουν στην ομάδα των παιδιατρικών τμημάτων των ορόφων οφείλουν να συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του Μαιευτηρίου, συνεργαζόμενοι μεταξύ τους και ανταποκρινόμενοι στις αρμοδιότητες που τους εδόθησαν.

Η ομάδα των Παιδιάτρων στελεχώνεται από 2 Συντονιστές Διευθυντές, οι οποίοι έχουν την υψηλή εποπτεία της νοσηλείας και των διαδικαστικών προβλημάτων των παιδιατρικών τμημάτων.

Όλοι οι παιδίατροι της ΡΕΑ έχουν την ευθύνη της συνεχούς παρακολούθησης επί καθημερινής βάσης, της αξιολόγησης και φροντίδας των νεογνών, ενημερώνουν τα ιστορικά για την πορεία των νεογνών, ρυθμίζουν τα εξιτήρια, ενημερώνουν τους γονείς σε καθημερινή βάση για την πορεία και εξέλιξη της υγείας τους όπως και του θεράποντα γυναικολόγου για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

Επίσης σε συνεργασία με τον παιδίατρο  της σταθεροποίησης φροντίζουν σε 24ωρη βάση να βρίσκονται δίπλα στο νεογέννητο από το πρώτο λεπτό της γέννησης μέχρι να σταθεροποιηθεί και να μεταφερθεί στον όροφο.