ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Υπηρεσίες πριν και μετά τον Τοκετό, ΡΕΑ Μαιευτήριο

Στη ΡΕΑ εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες αντιλήψεις  για τη φροντίδα της γυναίκας και του νεογνού. Οι μητέρες σε όλα τα δωμάτια νοσηλείας έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να έχουν το νεογνό μέσα στο θάλαμο (rooming in) και να εξοικειωθούν στη φροντίδα και το θηλασμό του με τη βοήθεια των μαιών.

Κορυφαίοι παιδίατροι αναλαμβάνουν τη συστηματική παρακολούθηση του νεογνού αμέσως μετά τον τοκετό με διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις.

 

Οι παιδίατροι της ΡΕΑ ενημερώνουν σε καθημερινή βάση τη μητέρα και δίνοντας κατάλληλες οδηγίες για τις πρώτες ημέρες της ζωής με το μωρό σας.

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική προσφέρει πλήθος υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της περιόδου της εγκυμοσύνης όπως συμβουλές διατροφής και ψυχολογικής προετοιμασίας της εγκύου για τον ερχομό του μωρού και σεμινάρια για μητρικό θηλασμό, φροντίδα και ασφάλεια του μωρού.

Διαθέτει ομάδα ειδικευμένων ψυχολόγων για την παροχή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης  σε έγκυες, περιστατικά επιλόχειας κατάθλιψης, ζευγάρια τα οποία βρίσκονται σε πρόγραμμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, γονείς με πρόωρο βρέφος με στόχο την αποκατάσταση του ψυχικού δεσμού της μητέρας και βρέφους καθώς και σε ασθενείς με διάγνωση κακοήθη όγκων.

Με εκπαιδευμένο τμήμα υποστήριξης και 24 ώρη γραμμή επικοινωνίας είμαστε δίπλα σας να σας βοηθήσουμε σε θέματα θηλασμού, φροντίδας και ασφάλειας του μωρού και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης.