10α Γενέθλια Κλινικής ΡΕΑ

Η Κλινική ΡΕΑ γιόρτασε τη 10η επέτειο από την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της, σβήνοντας συμβολικά μία επετειακή τούρτα. O εορτασμός πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, καθώς λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που τηρούνται για την προστασία ενάντια στην πανδημία Covid-19, όλες οι εκδηλώσεις της Κλινικής έχουν ανασταλεί.

Η ΡΕΑ «γεννήθηκε» το Δεκέμβριο του 2010 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη της νέας, σύγχρονης οικογένειας… Όμως και η ίδια η ΡΕΑ, ως οικογένεια, μεγάλωσε, ανέπτυξε πληθώρα υπηρεσιών, μετατρέποντας το μαιευτήριο σε μια πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη γενική κλινική.

Η Κλινική ΡΕΑ συνεχίζει, να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, να καλλιεργεί στους συνεργάτες της τη θέληση για διαρκή βελτίωση, ανάπτυξη και επιστημονικότητα, αλλά και με την ιδιαίτερη ευαισθησία που έχει επιδείξει και τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, να δίνει πρόσβαση στο πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η Διοίκηση της Κλινικής ΡΕΑ, έχοντας επιτύχει τους στόχους της κατά την πρώτη δεκαετία της λειτουργίας της, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στον τομέα της υγείας της Ελλάδας, παρέχοντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.