ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΡΕΑ ΣΤΑ CORPORATE SUPERBRANDS 2016

Η Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο του θεσμού Corporate Superbrands Greece 2016,  εντάχθηκε στη λίστα με τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα στον κλάδο των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων & Διαγνωστικών Κέντρων. Η τελετή απονομής των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 20 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής.

 

 

Ο διαγωνισμός Corporate Superbrands Greece 2016,  έχει ως σκοπό να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε 39 κλάδους της οικονομίας. Αποτελεί μια ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής του branding και κορυφαίων επωνυμιών, προϊοντικών και εταιρικών, με έδρα το Λονδίνο. Τα κορυφαία brands επελέγησαν μετά από αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής εμπειρογνωμόνων και από τη διενέργεια δημοσκόπησης της κοινής γνώμης. Τα κριτήρια, με βάση τα οποία αξιολογήθηκαν οι εταιρίες ήταν τα ακόλουθα: Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης, Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια, Εταιρική Υπευθυνότητα.

Οι εταιρείες που αναδεικνύονται ως Superbrands, βρίσκονται στην καρδιά της ελληνικής αγοράς και έχουν εδραιωθεί ως αδιαμφισβήτητες επωνυμίες, με «σταθερές» αξίες, κερδίζοντας την προτίμηση του κόσμου και των ειδημόνων της αγοράς.

 Σύμφωνα με το θεσμό, οι εταιρείες που ξεχωρίζουν και αναδεικνύονται μέσα από τα βραβεία Corporate Superbrands, έχουν καταφέρει να προοδεύσουν με αξιοπιστία, συνέπεια και διαχρονικότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, παρά το δυσμενές επιχειρηματικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον. Τα «Corporate Superbrands» επιβραβεύουν, όχι μόνο τις εταιρίες, αλλά και τους ανθρώπους τους, για τη συνολική παρουσία τους στην κοινωνία.

 Η Κλινική ΡΕΑ, γεννημένη στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, συστήθηκε πριν από επτά περίπου χρόνια ως η πλέον σύγχρονη κλινική της Ελλάδας και συνεχίζει, σταθερή στις αξίες της, να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Διατηρώντας πάντοτε ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, αποτελεί σήμερα μια αναγνωρισμένη ιδιωτική κλινική διεθνών προδιαγραφών, ενώ φέρει και διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.