ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #SELFLOVE: Η ΡΕΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ 2 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Οι νικήτριες κληρώθηκαν μέσω εφαρμογής στις 16/3 ώρα 12:30 που αναρτήθηκε σε ιστορία στο instagram. Οι τυχερές νικήτριες ενημερώθηκαν και με προσωπικό μήνυμα:

  •  @amalia_koutouma
  •   @giwtaliak

 

Η Κλινική ΡΕΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, προσφέρει σε 2 τυχερές δωρεάν υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού θα επιλέξουν το δώρο τους ανάμεσα στις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Full face botox
  • Υγρή ρινοπλαστική
  • Εφαρμογή υαλουρονικού οξέος σε χείλη ή ζυγωματικά
  • Αποκατάσταση μαύρων κύκλων με εφαρμογή υαλουρονικού οξέος

 

Ο Διαγωνισμός θα λάβει χώρα στη σελίδα της Κλινικής ΡΕΑ στο instagram (8-16 /3). Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν σε story της σελίδας την Τρίτη 16 Μαρτίου και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Όροι & Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να «ακολουθήσουν» την Κλινική ΡΕΑ στο instagram και να αφήσουν στα σχόλια ένα μήνυμα για τις γυναίκες που αγαπούν κάνοντας tag τα προφίλ τους.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαρτίου ώρα 12:30 μ.μ. στα Διοικητικά Γραφεία της ΡΕΑ, μέσω εφαρμογής, που εξασφαλίζει τη διαφάνεια του διαγωνισμού.

Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι συμμετοχές εργαζομένων της Κλινικής και συγγενείς α’ βαθμού αυτών

Σε περίπτωση μη αποδοχής του δώρου εντός 10 ημερών, η νικήτρια χάνει το δικαίωμα διεκδίκησής του

Το δώρο δεν μεταβιβάζεται, ούτε μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρηματικό ποσό ή άλλες ιατρικές υπηρεσίες

Η Κλινική ΡΕΑ διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, εφόσον κρίνει ότι δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ή ότι πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό ή άλλο λόγο ο οποίος θέτει υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις θεραπείες:

Botox

Το botox είναι υψηλής καθαρότητας εκχύλισμα της βοτουλινικής τοξίνης Α το οποίο ενίεται στους μυς του προσώπου για την εξομάλυνση των ρυτίδων και των γραμμών. Συνηθέστερα χρησιμοποιείται στις ρυτίδες του μετώπου, στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), και ανάμεσα στα φρύδια. Η θεραπεία με το botox, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για ανόρθωση φρυδιού.

Το botox, είναι μια ανώδυνη, ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία, που προσφέρει νεανική όψη με γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.

Η θεραπεία κρατάει περίπου δέκα λεπτά , είναι ελάχιστα επώδυνη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα (μισή ώρα πριν την εφαρμογή) . Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής όταν εφαρμόζεται από έμπειρο γιατρό.

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 4-6 μήνες και εξαρτάται από τις συνήθειες του ασθενούς ( κάπνισμα, έντονη γυμναστική, παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο ή σε πηγές θερμότητας μειώνουν τη διάρκεια δράσης της τοξίνης) 

 

Υγρή ρινοπλαστική

Με την «υγρή ρινοπλαστική» χρησιμοποιούμε εμφύτευμα υαλουρονικού οξέος προκειμένου να διορθώσουμε προσωρινά ασυμμετρίες και ατέλειες στο σχήμα της μύτης, εάν δεν επιθυμούμε να προβούμε σε ρινοπλαστική με χειρουργική μέθοδο. Η διαδικασία διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά, πραγματοποιείται μετά από εφαρμογή αναισθητικής κρέμας με τη χρήση κάνουλας, η οποία προσδίδει στη διαδικασία μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι ελάχιστα επώδυνη και το αποτέλεσμά της διαρκεί 9-12 μήνες 

 

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος στη χείλη & τα ζυγωματικά

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος εμφυτεύονται με ακρίβεια και ασφάλεια στην περιοχή των χειλέων με σκοπό την ενίσχυση / αποκατάσταση του όγκου των χειλέων, το σβήσιμο των ρυτίδων των καπνιστών ή για την ενίσχυση του περιγράμματος των χειλέων. Προηγείται η εφαρμογή τοπικής αν αισθητικής κρέμας 30 λεπτά πριν την εφαρμογή, προκειμένου η διαδικασία να είναι ελάχιστα επώδυνη. Η διαδικασία διαρκεί 15 λεπτά και το αποτέλεσμα είναι φυσικό, με σεβασμό στις δυναμικές κινήσεις του προσώπου. Αυτή η διαδικασία ισχύει εξίσου για τα ζυγωματικά.

Αποκατάσταση μαύρων κύκλων

Για την αποκατάσταση των μαύρων κύκλων και του ελλείμματος όγκου στην περιοχή κάτω από τα μάτια χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ , το οποίο εγχύεται μετά την εφαρμογή αν αισθητικής κρέμας με ειδική ατραυματική κάνουλα. Μέσα σε 15 λεπτά ο ασθενής αποκτά ξεκούραστο βλέμμα, με αποτέλεσμα που διαρκεί 6-9 μήνες και με ασφάλεια. Η διαδικασία δεν είναι επίπονη.