ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΕΑ: 3 ΔΩΡΕΑΝ ΚΥΚΛΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής της Κλινικής ΡΕΑ (REA IVF), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, προσφέρει σε τρία (3) τυχερά ζευγάρια από έναν δωρεάν Κύκλο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Από τις 19 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, μέσα από την ειδική φόρμα του Tlife που μπορείτε να βρείτε εδώ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η ανάγνωση και αποδοχή των Όρων, που βρίσκονται στην φόρμα συμμετοχής! Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, όπου οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπική επικοινωνία από την Κλινική ΡΕΑ.

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής της ΡΕΑ προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες Κλινικής και Εργαστηριακής Υπογονιμότητας, διαθέτει έμπειρους ιατρούς και εμβρυολόγους, καθώς και εξειδικευμένες μαίες και νοσηλευτικό προσωπικό. Επιπλέον, η Μονάδα έχει εγκαταστήσει και εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Μονάδων Ιατρικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής & Τράπεζας Κρυοσυντήρησης, και έχει πιστοποιηθεί κατά TEMOS για την ποιότητα στη διεθνή αναπαραγωγική φροντίδα, κατά τα ISO 9001:2008, καθώς και με το BS EN 15224:2012, για την παροχή των υπηρεσιών της.

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ