ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΕΑ: 3 ΔΩΡΕΑΝ ΚΥΚΛΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής ΡΕΑ (REA IVF), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας προσφέρει από έναν δωρεάν Κύκλο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης σε τρία (3) τυχερά ζευγάρια, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Για να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό πρέπει:

1. Να κάνετε LIKE στην επίσημη σελίδα της Κλινικής ΡΕΑ στο facebook
2. Να στείλετε προσωπικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα της Κλινικής στο facebook, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τηλέφωνο επικοινωνίας, έως τις 2 Ιουλίου 2020.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας είναι η ανάγνωση και αποδοχή των όρων. (Όροι συμμετοχής)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπική επικοινωνία από την Κλινική ΡΕΑ.

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της ΡΕΑ, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες Κλινικής και Εργαστηριακής Υπογονιμότητας, διαθέτει έμπειρους ιατρούς και εμβρυολόγους, καθώς και εξειδικευμένες μαίες και νοσηλευτικό προσωπικό. Επιπλέον έχει εγκαταστήσει και εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Μονάδων Ιατρικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής & Τράπεζας Κρυοσυντήρησης, και έχει πιστοποιηθεί κατά TEMOS για την ποιότητα στη διεθνή αναπαραγωγική φροντίδα, κατά τα ISO 9001:2008, καθώς και με το BS EN 15224:2012, για την παροχή των υπηρεσιών της.

Καλή επιτυχία σε όλους!