ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΡΕΑ ΣΤΑ ERMIS AWARDS 2012

Η συνεργασία της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής με το McCann Worldgroup απέσπασε 2 βραβεία, μεταξύ 1147 συμμετοχών, κατά τη διάρκεια της τελετής των Ermis Awards 2012!

 

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.


Η ομάδα της Weber Shandwick
(Χριστίνα Ζάκο, Αθηνά Παπαϊωάννου, Μάνος Μαγιάτης)
με το Γιάννη Κωνσταντάκη, Διευθυντή Δομών & Λειτουργιών της ΡΕΑ

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία που κέρδισε η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική με το McCann Worldgroup είναι τα ακόλουθα:

Ermis Silver (2ο Βραβείο) στην κατηγορία Ermis PR / Διαχείριση Φήμης Εταιριών, κρατικών Οργανισμών, Φορέων (ΜΚΟ) και προσώπων, Αντιμετώπιση Κρίσεων, Διαχείριση Κρίσιμων Θεμάτων  για το πρόγραμμα εταιρικής επικοινωνίας που σχεδίασε και υλοποίησε η Weber Shandwick, PR Αgency του McCann Worldgroup σε συνεργασία με το Τμήμα Marketing της ΡΕΑ. (Δείτε το βίντεο)

Ermis Silver (2ο Βραβείο) στην κατηγορία Ermis Digital / Display Advertising  / Services για το e-banner της καμπάνιας «Το αίμα είναι ζωή και τελειώνει» που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη