ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Εθελοντές δότες μυελού των οστών έγιναν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ για λογαριασμό του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και του Συλλόγου Όραμα - Ελπίδας. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του, προσήλθαν στην Κλινική ΡΕΑ την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. 
 

 
  Το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των οστών λειτούργησε για πρώτη φορά την άνοιξη του 2014, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ – ΕΛΠΙΔΑΣ.  Ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, κος Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος δηλώνει: «Παρότι στην Ελλάδα ο αριθμός των εθελοντών είναι μικρός, η Κλινική ΡΕΑ δίνει το δικό της αγώνα για την εξεύρεση εθελοντών δοτών με σκοπό τη μεταμόσχευση σε παιδιά και ενήλικες. Σε κάποιες ασθένειες, η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι η μοναδική θεραπεία που μπορεί να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Ο εθελοντισμός είναι μια γενναία πράξη, που όμως όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε. Μπροστά στο τεράστιο αυτό δώρο της ζωής που προσφέρουμε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το τολμήσουμε». 
 
Ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι, επισκέπτες, και φίλοι της ΡΕΑ προσέρχονται καθημερινά προσφέροντας 2 λεπτά από το χρόνο τους.
 
Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης! Δώσε ΕΛΠΙΔΑ… Δώσε ΖΩΗ… Ίσως είσαι απλά ένα άτομο σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως για κάποιον μπορείς να γίνεις ολόκληρος ο κόσμος του».
 
Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18 – 45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών - Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ (Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9495071-2).