ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Εθελοντής δότης μυελού των οστών έγινε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, για λογαριασμό του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και του Συλλόγου Όραμα – Ελπίδας, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2016.
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά που νοσούν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, καθώς προέρχεται από ιατρική οικογένεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσήλθε στα πρότυπα διαγνωστικά Κεντρικά Εργαστήρια της Κλινικής ΡΕΑ, όπου έγινε η δειγματοληψία από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Κουράκου Ευγενία. Ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, κύριος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος συνεχάρη προσωπικά τον Κωνσταντίνο για την πράξη αγάπης αλλά και για όλη την εθελοντική δράση του που έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστή, αφού ο τραγουδιστής έχει διοργανώσει και συναυλία με τίτλο «Για ένα παιδί γενναίο», όπου μέρος των εσόδων διατέθηκαν για τη θεραπεία ενός παιδιού.
 
Το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ λειτουργεί από την άνοιξη του 2014, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ – ΕΛΠΙΔΑΣ και γενικότερα της αύξησης των εθελοντών δοτών στη χώρα μας.  
 
Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18 – 45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών - Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ (Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9495071-2).
 
Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης! Δώσε ΕΛΠΙΔΑ… Δώσε ΖΩΗ… 
"Ίσως είσαι απλά ένα άτομο σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως για κάποιον μπορείς να γίνεις ολόκληρος ο κόσμος του».