ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ 2/11

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού με θέμα: "Καρκίνος Μαστού: Μέχρι χθες παράλειψη. Από σήμερα πρόληψη!" το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, στο σύγχρονο Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa, στο Λουτράκι.

Διοργανωτής ήταν ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική. Στόχος της ημερίδας ήταν να ενημερώσει το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού.

Στην ημερίδα μίλησαν διακεκριμένοι ιατροί ομιλητές, ο Καθηγητής κ. Στέφανος Ζερβούδης, Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαστολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Μαστολογίας του Πανεπιστημίου του Μονπελιέ, Επιστημονικός Συνεργάτης της Κλινικής ΡΕΑ, ο κ. Δημήτριος Γκρίτζαλης, Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Συνεργάτης της Κλινικής ΡΕΑ και ο κ. Σωτήρης Μήτρου, Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Κλινικής ΡΕΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ο οποίος τόνισε πως η δημοτική Αρχή στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην αφύπνιση των συνδημοτών μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Ν. Κορινθίας κ. Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη, ο Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας κ. Γεώργιος Ιατράκης Δρ. Πανεπιστημίου Aθήνας, MPhil Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Με το πέρας των ομιλιών, το κοινό είχε την ευκαιρία να πάρει ενεργά μέρος στη συζήτηση, να εκφράσει σημαντικές ανησυχίες και προβληματισμούς, να θέσει τις ερωτήσεις του και να πάρει έγκυρες απαντήσεις από τους ειδικούς ιατρούς.