Επιστημονική ημερίδα: μαιευτική αιμορραγία - από τη θεωρία στην πράξη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα με θέμα "Μαιευτική Αιμορραγία: Από τη θεωρία στην πράξη", που διοργάνωσαν οι Κλινικές ΡΕΑ και ΙΑΣΩ, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ, Λ. Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι. 
 
Οι επιστημονικοί συνεργάτες των κλινικών ΡΕΑ και ΙΑΣΩ και εξειδικευμένοι Ιατροί στο χώρο της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, παρουσίασαν μέσα από την απεικόνιση και την παρουσίαση πραγματικών περιστατικών, τις τελευταίες εξελίξεις  στη Μαιευτική Αιμορραγία. 
 
Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των Μαιευτήρων / Γυναικολόγων στην αιτία και την αντιμετώπιση της αιμορραγίας κατά την κύηση και τον τοκετό.
 
H Οργανωτική Επιτροπή της Ημερίδας αποτελούνταν από τους κ.κ.: Αριστείδη Αντσακλή, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντή Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ, Δασκαλάκη Γεώργιο, Αν. Καθηγητή Α’ Μαιευτικής / Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών και Φωτόπουλο Σταύρο, Αντιπρόεδρο & Επιστημονικό Υπεύθυνο Κλινικής ΡΕΑ.
 
Η συμμετοχή και παρακολούθηση της ημερίδας ήταν δωρεάν.