Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 2015

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική εντάχθηκε στη λίστα με τα καλύτερα νοσοκομεία στον κόσμο, για το έτος 2015. Τη λίστα εξέδωσε το Διπλωματικό Συμβούλιο, που υπάγεται στον ΟΗΕ, σε συνεργασία με το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων TEMOS.
 
Η Κλινική ΡΕΑ έχει πιστοποιηθεί κατά Temos για την ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών της στους Διεθνείς Ασθενείς (Quality in International Patient Care), αλλά φέρει και πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 και ISO 14001:2004. Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, η πλέον σύγχρονη Κλινική στην Ελλάδα, έχει συγκεντρώσει υψηλές κριτικές τόσο για τις ιατρικές παρεχόμενες υπηρεσίες της, όσο και για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και το φιλικό περιβάλλον της. Έχοντας ήδη ξεχωρίσει στο χώρο της Γυναικολογίας και της Μαιευτικής, μετά την απόκτηση άδειας μικτής χειρουργικής δέχεται πλέον περιστατικά γενικής και πλαστικής χειρουργικής, αγγειολογικά και ΩΡΛ περιστατικά.
 
Όπως έχει αποδείξει στο σύντομο χρονικό διάστημα των 4 ετών της δραστηριότητάς της, η Κλινική ΡΕΑ συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς, με σκοπό να προσφέρει υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στο χώρο της υγείας, αποτελώντας παράδειγμα στο χώρο των ιδιωτικών Κλινικών της Ελλάδας με διεθνείς προδιαγραφές.