Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!

Η ομάδα υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού της Κλινικής ΡΕΑ γιόρτασε την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στο Athens Metro Mall!

Οι μαίες της Κλινικής ΡΕΑ ενημέρωσαν τον κόσμο για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού, τόσο στο μωρό όσο και στη μητέρα, συζήτησαν με τις μέλλουσες μητέρες και τις θηλάζουσες για τυχόν απορίες ή δυσκολίες που μπορεί να συναντούν.

Πολλές γυναίκες μοιράστηκαν την εμπειρία τους με την ομάδα της ΡΕΑ και συνεχίζουν να μεταδίδουν το μήνυμα πως ο μητρικός θηλασμός είναι ένα αναντικατάστατο δώρο της φύσης, προτρέποντας τις μέλλουσες και νέες μητέρες να προσπαθήσουν να θηλάσουν, ακόμη κι όταν οι συνθήκες δεν είναι "ιδανικές"! 

"Για ένα μήνα ο γιος μου παρέμεινε στη ΜΕΝΝ όπου έκανα αντλήσεις και τρεφόταν από το δικό μου γάλα.Οι Υπεύθυνες Μαίες της Κλινικής με βοήθησαν πολύ και με ενθάρρυναν να μην εγκαταλείψω την προσπάθεια. Ακόμα και κατά τη διάρκεια παραμονής του μωρού μας στη ΜΕΝΝ ήμουν σίγουρη πως θα τα κατάφερνα! Το μωρό μου είναι τριών μηνών και ήδη θηλάζω εδώ και δύο μήνες...", αφηγείται σε η Βίκυ (βλ. όλη την ιστορία εδώ)

Η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου) αποτελεί μια ουσιαστική γιορτή αγάπης και αλληλουποστήριξης. Η Κλινική ΡΕΑ δεσμεύεται να υποστηρίζει πάντα όλες τις μητέρες ώστε να επιτύχουν το θηλασμό και εφαρμόζει τις βέλτιστες πολιτικές και πρακτικές, διεκδικώντας τη δική της θέση ανάμεσα στα Νοσοκομεία Φιλικά προς τα Βρέφη.