Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ 9ο GREECE RACE FOR THE CURE

Η Κλινική ΡΕΑ, υπερήφανος υποστηρικτής του 9ου Αγώνα Greece RacefortheCure®, διοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», βρέθηκε στο Ζάππειο την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, με τη δική της ομάδα δρομέων, καθώς και με ενημερωτικό περίπτερο.

Το Greece Race for the Cure αποτελεί πλέον θεσμό και τη μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας μας, ως προς τη συμμετοχή, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. 

Η ομάδα μας, #ReaCare4Life «έτρεξε-γιόρτασε-στήριξε» τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, στο τρέξιμο των 5 χιλιομέτρων, αλλά και στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων. 

Η ομάδα της Κλινικής ΡΕΑ ενημέρωσε τους συμμετέχοντες σχετικά για τη σημασία της πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού αλλά και για τις διαγνωστικές εξετάσεις, τις οποίες η Κλινική ΡΕΑ προσφέρει σε προνομιακή τιμή έως 30 Νοεμβρίου. 

Το Greece RacefortheCure είναι στην πραγματικότητα ένας αγώνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ένας αγώνα για τη ζωή, που στην κλινική μας δίνουμε καθημερινά.Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, αλλά και για όλους εκείνους, τους 40.000 ανθρώπους που συμμετείχαν στη διοργάνωση, καθώς η ευαισθητοποίηση όλων μας είναι απαραίτητη ώστε η πρόληψη να υπερνικήσει τον καρκίνο του μαστού.

 

Μέχρι χθες παράλειψη. Από σήμερα πρόληψη!