Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΚΟ "ΣΤΟΧΟΣ - ΠΡΟΛΗΨΗ" (18, 19 & 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Η Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στήριξε την εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ΜΚΟ ΣΤΟΧΟΣ-ΠΡΟΛΗΨΗ, σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα «Μη φοβάσαι», πραγματοποιήθηκε 18, 19 & 20 Σεπτεμβρίου 2017, στη στάση του μετρό στο Σύνταγμα.  

Ιατροί της Κλινικής ΡΕΑ, που εξειδικεύονται σε θέματα μαστού, εξέτασαν αφιλοκερδώς τις γυναίκες που επισκέφθηκαν τα «Περίπτερα Ψηλάφησης». Οι γιατροί που εκπροσώπησαν την Κλινική ΡΕΑ ήταν οι : Αγγελόπουλος Μιλτιάδης, Γεωργιάδου Δέσποινα, Γκόγκας Λάζαρος, Καλογήρου Ιωάννης, Καμπανάρη Αναστασία, Κελετζιάν Έλενα, Κουτσιουρούμπα Διονυσία, Μιχαηλίδου Ειρήνη, Μπαγιώκος Βασίλειος, Μπουμπουρίδου Ελένη, Ντασίου Παναγιώτα, Παπακονδύλης Γεώργιος και Χρυσανθοκοπούλου Πολυξένη.

Η Κλινική ΡΕΑ, στο σχέδιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, και με κορύφωση τον Παγκόσμιο Μήνα Μαστού, διοργανώνει και υποστηρίζει ενέργειες για τη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης. Όραμά μας, είναι ο καρκίνος του μαστού να είναι ιάσιμος για κάθε γυναίκα. 

Μέχρι χθες παράλειψη. Από σήμερα πρόληψη! 

 

Γκόγκας Λάζαρος

 

Ντασίου Παναγιώτα, Μπουμπουρίδου Ελένη

 

Καλογήρου Ιωάννης

 

Μπαγιώκος Βασίλειος

 

Αγγελόπουλος Μιλτιάδης, Νικολαΐδου Μαριλία

 

Γεωργιάδου Δέσποινα, Κελετζιάν Έλενα

 

Καμπανάρη Αναστασία

 

Παπακονδύλης Γεώργιος

 

Μιχαηλίδου Ειρήνη, Κουτσιουρούμπα Διονυσία

 

Χρυσανθακοπούλου Πολυξένη