Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ ΣΤΟ 11o GREECE RACE FOR THE CURE

Η Κλινική ΡΕΑ, «Συνεχίζει» τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, υποστηρίζοντας το Σύλλογο «Άλμα Ζωής» και τη διοργάνωση «Greece Race for the Cure®», που πραγματοποιήθηκε για 11η χρονιά, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ζάππειο.

Η ομάδα της κλινικής, #REArunnersteam, συμμετείχε στους Αγώνες Δρόμου των 10 χιλιομέτρων, των 5χιλιομέτρων, αλλά και στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων. Στην ομάδα συμμετείχαν ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της ΡΕΑ!

Περισσότεροι από 3.000 γυναίκες και άνδρες επισκέφθηκαν το περίπτερο της Κλινικής ΡΕΑ στο προαύλιο του Ζαππείου, για να ενημερωθούν σχετικά με την πρόληψη και τις διαγνωστικές εξετάσεις που η ΡΕΑ προσφέρει σε ανταγωνιστική, προνομιακή τιμή, με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Μαστού.

Με το μήνυμα «Μέχρι χθες παράλειψη… Από σήμερα πρόληψη!», στόχος της Κλινικής ΡΕΑ είναι να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης. Ο ρόλος της πρόληψης είναι  καθοριστικός στη νίκη όλων μας απέναντι στον καρκίνο του μαστού, που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της έγκαιρης διάγνωσης.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εκστρατείες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης έχουν συντελέσει σημαντικά στον συστηματικό διαγνωστικό έλεγχο, ολοένα περισσότερων γυναικών, χάρη στον οποίο ο καρκίνος του μαστού ανιχνεύεται σε αρχικό στάδιο, όπου αντιμετωπίζεται με πολύ θετική πρόγνωση για τους ασθενείς.

Για πληροφορίες σχετικά με την προσφορά προνομιακών τιμών με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Μαστού πατήστε εδώ

Σχετικά με το Greece Race for the Cure…

Το Race for the Cure® είναι ο μεγαλύτερος θεσμός με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο.

Στο πνεύμα της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure ® διοργανώνει από το 2009 το συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο Greece Race for the Cure ®.

Το Greece Race for the Cure ® αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, ενώ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 150.000 συμμετοχές σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης.

Το Greece Race for the Cure ® πραγματοποιείται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Γυναίκες, άνδρες και παιδιά ενώνονται στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού μία φορά το χρόνο, συμμετέχοντας σε μία μεγάλη γιορτή.