Η ΡΕΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!

Η Κλινική ΡΕΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, διοργάνωσε σεμινάρια και δραστηριότητες αφιερωμένες στις εγκύους και στις νέες μανούλες, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις της.

Οι εκδηλώσεις της ΡΕΑ ξεκίνησαν με ένα διδακτικό σεμινάριο για την έγκυο και τη νέα μητέρα, με θέμα: «Μητρικός Θηλασμός & Περιποίηση Νεογνού». Το μάθημα διεξήχθη από την κα Τσέλιου Αθηνά, Γενική Προϊσταμένη της Κλινικής ΡΕΑ,  Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας ΙΒCLC.

Στη συνέχεια, οι μέλλουσες μητέρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν σε κύκλο, σχετικά με τη «Διαχείριση Προσωπικού Χρόνου & Φροντίδα της Μαμάς». Τη συζήτηση συντόνισε η κα Κονδύλη Αφροδίτη, εξειδικευμένη Εκπαιδεύτρια Γονέων.

Τα σεμινάρια ολοκληρώθηκαν με «Βρεφικό Μασάζ», μία μορφή έκφρασης αγάπης προς το μωρό, που έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, να δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού,  να κάνει ελαστικότερες τις αρθρώσεις, να χαλαρώνει και να βοηθά στον ύπνο του, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των κολικών. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από την κα Ευαγγελή Ευαγγελία, Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με Baby Yoga, όπου οι μητέρες απόλαυσαν τη γυμναστική σε συνδυασμό με παιχνίδι με τα μωράκια τους, και στη συνέχεια με Yoga εγκυμοσύνης, όπου έγκυες μέλλουσες μανούλες είχαν την ευκαιρία να μάθουν κατάλληλες για την κατάστασή τους ασκήσεις και να χαλαρώσουν! Τα μαθήματα Yoga πραγματοποιήθηκαν από την κα Ελευθεριάδη Μαρία, Διεθνώς πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Γιόγκα προετοιμασίας τοκετού, βρεφικής και νηπιακής yoga (Birthlight) και Βοηθός Μητρότητας (CBD,CPD).

 

Οι ενέργειες για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας κορυφώθηκαν την Κυριακή 12 Μαίου, όπου ανακοινώθηκε το Διαγωνισμός της Κλινικής ΡΕΑ, σε συνεργασία με την Care Direct, όπου δύο τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν πάνες Pampers για έξι μήνες! Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τη σελίδα της κλινικής στο facebook. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σύνδεσμο: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΜΑΔΩΝ 2019