Η ΡΕΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Η Κλινική ΡΕΑ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας σε μια ολοήμερη εκδήλωση ευεξίας, αφιερωμένη στην έγκυο και τη νέα μαμά!

Η ΡΕΑ υποδέχτηκε στο χώρο της μανούλες, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  μια σειρά από σεμινάρια και δραστηριότητες! Η ημέρα ξεκίνησε με το Σεμινάριο Μητρικής Τέχνης, για το μητρικό θηλασμό και τη φροντίδα του νεογνού. Το μάθημα έγινε από την κα Τσέλιου Αθηνά, Γενική Προϊσταμένη, Υπεύθυνη Μαία Μητρικού Θηλασμού Κλινικής ΡΕΑ και διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλο γαλουχίας I.B.C.L.C.

  

Στη συνέχεια, η διαιτολόγος της Κλινικής, κα Τσόπελα Ναταλία, μαζί με τον Σεφ της ΡΕΑ, κ. Μούσα Αντώνη, παρουσίασαν νόστιμες και υγιεινές συνταγές και μοιράστηκαν μυστικά μαγειρικής, σε ένα Σεμινάριο Υγιεινής Μαγειρική για νέες μαμάδες (Healthy Mommy Cooking). Στο τέλος του σεμιναρίου οι μητέρες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν  μια από τις συνταγές που παρουσιάστηκαν, και συγκεκριμένα τη χειροποίητη μπάρα δημητριακών με ταχίνι και μέλι, ώστε να πάρουν ενέργεια για τη… συνέχεια!

Μέσα στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της ΡΕΑ και με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, πραγματοποιήθηκε μάθημα Yoga για εγκύους και στη συνέχεια Pilates για εγκύους. Οι μανούλες διασκέδασαν αλλά και χαλάρωσαν κάνοντας ευεργετικές ασκήσεις που ανακουφίζουν την έγκυο και βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί στις καθημερινές αλλαγές που επιφέρει η κύηση.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με το Σεμινάριο «Είμαι γυναίκα. Είμαι μαμά», με την κα Παναγιωτοπούλου Έλενα, Ψυχολόγο, συνεργάτη της Κλινικής ΡΕΑ. Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους και με την ψυχολόγο τους προβληματισμούς που δημιουργούνται σε κάθε γυναίκα που αποκτά έναν ακόμη ρόλο στη ζωή, όπως αυτόν της μητέρας.

Ευχαριστούμε πολύ όλες τις κυρίες που μας επισκέφθηκαν, συμμετείχαν στις δραστηριότητες που διοργανώσαμε με αγάπη και έκαναν τη φετινή γιορτή της μητέρας τόσο ξεχωριστή! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!