ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Η Κλινική ΡΕΑ, σε συνεργασία με το Humanity Greece και τις  ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, στα πλαίσια του μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, δημιούργησαν την καμπάνια «Ladies, Check Yourselves!” με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση  του καρκίνου του μαστού για νεαρές γυναίκες.

Στόχος της καμπάνιας είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τις νέες κοπέλες και γυναίκες να εντάξουν την ψηλάφηση στον ιατρικό τους έλεγχο από μικρή ηλικία δημιουργώντας για πρώτη φορά μια καμπάνια, η οποία θα προβάλει την πραγματική διαδικασία της ψηλάφησης.

Θερμές ευχαριστίες και στις 8 κυρίες που συμμετείχαν σε αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία (Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Βασιλική Ρούσσου, Κέλλυ Λουφάκη, Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Πεφτίτση, Μαριάννα Παινέση, Ειρήνη Μπουντούκη) καθώς και στους γιατρούς μας:  Δημητρακάκης Κωνσταντίνος, Αν. Καθηγητής Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, Χειρουργός Μαστού, Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ - Τσιγγινού Αλεξάνδρα, Γυναικολόγος – Χειρουργός Μαστού, Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ - Σταφυλά Βάνια, MD, PhD, FEBS, Χειρουργός Μαστού, Μέλος Δ.Σ. Ε.ΜΕ.Ι.Σ., Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ που με την ιατρική τους καθοδήγηση καθώς και τη στήριξή τους βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της καμπάνιας!