ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ & ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Κλινική ΡΕΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου, διοργάνωσε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου δράση ενημέρωσης και εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, στο Athens Metro Mall.

Πλήθος εθελοντών δότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη τους προς τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Μέσα από πληροφοριακό υλικό και συζητήσεις, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών και το πώς μπορούν να συμβάλλουν στη σωτηρία ζωών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, κ. Στέλιο Μαμαλάκη, για την υποστήριξή του και την βοήθεια του, ενισχύοντας με αυτό το τρόπο το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τη νόσο, δηλώνοντας πως η μάχη κατά του παιδικού καρκίνου είναι μια μάχη που μας αφορά όλους. Για το λόγο αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις μας και δείχνουμε την αλληλεγγύη μας.  Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙ∆ΑΣ και τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ  για τη δράση που  πραγματοποιήθηκε στο Athens Metro Mall και ήταν υπό  την Αιγίδα του Δήμου μας.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδίας όλους τους εθελοντές δότες για τη σπουδαία συνεισφορά τους.

Από αριστερά προς δεξιά: Καραϊσκάκης Μιχάλης, Εντεταλμένος, Δημοτικός Σύμβουλος τμήμα Δημοτικής Αστυνομίας, Ζαχαριάς Βασίλης, Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ψηφιακής Ανασυγκρότησης, Μπαμπάνας Θανάσης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Σταυρόπουλος Κώστας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Στυλιανός Μαμαλάκης, Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Θωμάς Σκούρτης, εντεταλμένος εκπρόσωπος συλλόγου Όραμα Ελπίδας, Τζεφεράκος Δ. Αλέξανδρος, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Διευθυντής Μονάδας Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Κλινικής ΡΕΑ, Αντιπρόεδρος ΔΣ Κλινικής ΡΕΑ, Μπούρης Βαγγέλης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Παιδικών Κατασκηνώσεων, Σαραβελάκη Αγγελική (Αντζυ), Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ζωϊλης Παντελής, Διευθυντής Γραφείου Δημάρχου, Κονδύλης Γιώργος, Πρόεδρος Β Βάθμιας Σχολικής επιτροπής, Κοντόγγονα Ελένη, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, ΚΕΠ & Ισότητας των Φύλων, Ταμπακόπουλος Γιώργος, Αντιδήμαρχος Εποπτείας της πόλης