ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική προχώρησε σε μία νέα συνεργασία με τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης & Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής περίθαλψης των ασφαλισμένων του.

Βάσει της νέας συνεργασίας, όλα τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν πλήρη κάλυψη, τόσο σε υπηρεσίες που αφορούν εξωτερικά ιατρεία όλων των ειδικοτήτων της Κλινικής, όσο και σε υπηρεσίες νοσηλείας όπως γυναικολογικά χειρουργεία, περιστατικά γενικής χειρουργικής, πλαστικής χειρουργικής, ουρολογικά περιστατικά, ορθοπεδικά, χημειοθεραπείες.

Στο πλαίσιο της κάλυψης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης περιλαμβάνονται και εργαστηριακές - διαγνωστικές εξετάσεις με ελάχιστη συμμετοχή των ασφαλισμένων. Επίσης, προσφέρονται σε όλα τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ προνομιακές τιμές στον τοκετό και σε εξετάσεις του Κέντρου Μαστού.  

Η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει  ο ΕΔΟΕΑΠ στους ασφαλισμένους του και στοχεύει να παρέχει ακόμη περισσότερες ποιοτικές επιλογές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, συνεργαζόμενος με την πλέον σύγχρονη και διεθνών προδιαγραφών Κλινική της χώρας.

Η Κλινική ΡΕΑ μετά την απόκτηση άδειας της Γενικής Κλινικής, συνεχίζει να διευρύνει τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες της, συνεργαζόμενη με Ιατρούς 23 ειδικοτήτων και επενδύει διαρκώς σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας ικανοποιώντας στο έπακρον τις ανάγκες των ασθενών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία της ΡΕΑ με τον ΕΔΟΕΑΠ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Λογιστήριο Ασθενών στο τηλέφωνο: 210 9495200-208, Δευτέρα - Παρασκευή, Ώρες: 09.00 - 16.00.