ΝΕΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΡΕΑ

Η Κλινική ΡΕΑ εγκαινιάζει το νέο Γαστρεντερολογικό - Ενδοσκοπικό Τμήμα, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί από σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 στις εγκαταστάσεις της.

Το Πρότυπο Γαστρεντερολογικό - Ενδοσκοπικό Τμήμα της ΡΕΑ στελεχώνεται από έμπειρους ιατρούς Γαστρεντερολόγους, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ διαθέτει σύγχρονες υποδομές και τεχνολογικό εξοπλισμό, στοχεύοντας στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών και την εξειδικευμένη διάγνωση και θεραπεία.

Το τμήμα διαθέτει εξωτερικό ιατρείο κατόπιν ραντεβού με γαστρεντερολόγο της επιλογής σας, από τους συνεργαζόμενους ιατρούς της κλινικής. Σε περίπτωση που χρειάζεται επεμβατική αντιμετώπιση, αυτή πραγματοποιείται χωρίς την ανάγκη μεταφοράς του ασθενούς σε άλλους χώρους ή τμήματα της ΡΕΑ. Το τμήμα διαθέτει δύο αίθουσες ενδοσκοπήσεων πλήρως εξοπλισμένες, με πύργο και μονάδα ενδοσκόπησης, βιντεοενδοσκόπια ανωτέρου και κατώτερου πεπτικού, ηλεκτρονικά συστήματα καταγραφής της εικόνας, συστήματα καταγραφής των ζωτικών σημείων των ασθενών, το πλέον σύγχρονο σύστημα διαθερμίας ERBE και αναισθησιολογικό μηχάνημα, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και υψηλή ποιότητα παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε όλους τους ασθενείς.

Μετά την πρόσφατη τροποποίηση της αδείας του νοσοκομείου σε Ιδιωτική Γενική Κλινική, η ΡΕΑ δεσμεύεται να δημιουργήσει νέες υπηρεσίες υγείας, υψηλής ποιότητας, για γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών.