ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER, ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ & ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Νεότερες εξελίξεις στις εφαρμογές Laser, υαλουρονικού οξέος & μεσοθεραπείας για την ανάπλαση του κόλπου», που διοργάνωσε η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κλινικής ΡΕΑ, κος Βασίλειος Τσαβαλιάρης, λέγοντας «Είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε σήμερα στο χώρο μας, επιστήμονες που ενδιαφέρονται να εξελίσσονται διαρκώς, που παρακολουθούν και υιοθετούν επιστημονικούς νεωτερισμούς της ιατρικής, που στοχεύουν στο να παρέχουν άριστες ιατρικές υπηρεσίες στις ασθενείς τους».

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Επιστημονικός Διευθυντής της Κλινικής ΡΕΑ, κ. Γεώργιος Κρεατσάς, FACS, FACOG, FARCOG, Oμ. Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην Επιστημονική Ημερίδα της ΡΕΑ έδωσαν το παρόν μαιευτήρες γυναικολόγοι, ουρογυναικολόγοι, πλαστικοί, δερματολόγοι και ιατροί πολλών άλλων ειδικοτήτων.

Ανάμεσα στους ομιλητές, ήταν και η κα Μαρίτα Κοσμαδάκη, MD, PhD Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, ο κ. Αλέξανδρος Κ. Δέρπαπας, MD, PhD Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Ουρογυναικολόγος – Χειρουργός Πυελικού Εδάφους (RCOG), ο κ. Κωνσταντίνος Μυρίλλας, MD, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, και ο κ. Παναγιώτης Αποστολακόπουλος, Βιοπαθολόγος.

Μαρίτα Κοσμαδάκη, MD, PhD Δερματολόγος Αφροδισιολόγος,
Δερμοιατρική Αθηνών, 
Επισκέπτης Λέκτορας Boston University, USA

   Αλέξανδρος Κ. Δέρπαπας, MD, PhD Μαιευτήρας Γυναικολόγος,
Ουρογυναικολόγος – Χειρουργός Πυελικού Εδάφους (RCOG),
Επιστημονικός Υπεύθυνος Τμήματος Ουρογυναικολογίας & Χειρουργικής Πυελικού Εδάφους Κλινικής ΡΕΑ

 

Κωνσταντίνος Μυρίλλας, MD, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ

Παναγιώτης Αποστολακόπουλος, Βιοπαθολόγος,
Διευθυντής Κεντρικών Εργαστηρίων Κλινικής ΡΕΑ

 Με την παρουσία τους τίμησαν ιδιαίτερα την εκδήλωση οι προσκεκλημένοι από το εξωτερικό ομιλητές, Dr. Evgenii Leshunov από τη Ρωσία και ο κ. Μιχάλης Χρυσοστόμου από την Κύπρο.

  Dr. Evgenii Leshunov, MD, Plastic surgeon, urogynecologist,
Head of International Center of Intimate Surgery, Yu-system/Clinic of Professon Yutskovskaya,
Scientific Director in Eurasian Association of Aesthetic Medicine Specialists

Μιχάλης Χρυσοστόμου, Μαιευτήρας Γυναικολόγος,
Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Ειδικός στην Αισθητική Γυναικολογία 

 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αλέξανδρο Μορτάκη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, και τον κ. Γεώργιο Βλάχο, Ομ. Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας - Γυναικολογικής Ογκολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Εντεταλμένου Συμβούλου Διοίκησης Κλινικής ΡΕΑ, για το συντονισμό της εκδήλωσης στο προεδρείο της ημερίδας.

 

Η επιστημονική εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή τη λειτουργία του νέου Τμήματος Αισθητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας, το οποίο διαθέτει το υπερσύγχρονο μηχάνημα Juliet Feminine Laser της Asclepion Laser Technologies, χάρη στο οποίο επιτυγχάνεται η ανάπλαση του επιθηλίου του κόλπου και η αναδόμηση των στηρικτικών ιστών αυτού. Στο Τμήμα Αισθητικής & Επανορθωτικής Λειτουργίας της Κλινικής ΡΕΑ εφαρμόζονται όλες οι νέες τεχνικές μεσοθεραπείας καθώς επίσης πραγματοποιούνται επανορθωτικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση ανατομικών ή λειτουργικών προβλημάτων.