ΟΜΑΔΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΡΕΑ

Η Ομάδα της ΡΕΑ αποτελείται από ιατρούς και εργαζομένους της κλινικής, που συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις όπως ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Η Κλινική ΡΕΑ παρέχει στην ομάδα μπλούζα dri fit, καθώς επίσης, καλύπτει και το κόστος συμμετοχής της ομάδας στη διοργάνωση.

Για να συμμετέχει κάποιος στην ομάδα δρομέων της ΡΕΑ, απαιτείται η συμμετοχή του σε Αγώνες άνω των 5χλμ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως 23 Φεβρουαρίου 2018, στο τηλ. 210 9495779.

Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας διεξήχθη για πρώτη φορά το Μάιο του 2012 ενώ ακολούθησαν τέσσερις ακόμα διοργανώσεις που στέφθηκαν από τεράστια επιτυχία, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση του αγώνα και την πλήρη ικανοποίηση των συμμετεχόντων δρομέων.

Δείτε τη διαδρομή εδώ

Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνα

Το χρονικό όριο τερματισμού είναι 3 ώρες. Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν τερματίσει μέχρι τις 12.10μμ.

Υγεία Συμμετεχόντων

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Η Κλινική ΡΕΑ και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικά προβλήματα. Επίσης, συστήνεται σε όλους  τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να προβούν σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο προτού της συμμετοχής τους στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Έπαθλα

Μετάλλιο και δίπλωμα διάκρισης απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες  της Γενικής Κατάταξης Ανδρών και Γυναικών. Χρηματικά Έπαθλα θα δοθούν στους πρώτους Έλληνες νικητές του Ημιμαραθωνίου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν επιτυχώς τον αγώνα απονέμεται αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων του αγώνα οι δρομείς μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης το πιστοποιητικό συμμετοχής με τους χρόνους τερματισμού.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Στον αγώνα Ημιμαραθωνίου Δρόμου μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000), ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα (able-bodied runners).
  • Στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 12 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2006), ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα (able-bodied runners).

Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Ημιμαραθωνίου για περισσότερες πληροφορίες εδώ