ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Κλινική ΡΕΑ & η REA IVF προσφέρουν σε τρεις τυχερές από ένα δωρεάν πρόγραμμα κρυοσυντήρησης ωαρίων.

Για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό ακολουθείτε τα βήματα του post στο Instagram.

Μαζί, κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό σου!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2024 και τα ονόματα των νικητριών θα αναρτηθούν στα επίσημα accounts της @reafertilityunit και της @rea_maternity

Καλή επιτυχία!

 

 

 

Όροι διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τη  Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 και ώρα 12.00.  

2. Τρεις (3) νικητές θα κερδίσουν από ένα πρόγραμμα κρυοσυντήρησης ωαρίων και την φύλαξή τους για ένα έτος .

Στην παρούσα προσφορά συμπεριλαμβάνονται: εξετάσεις και υγειονομικό υλικό, που είναι απαραίτητα και έχουν άμεση σχέση με το προσφερόμενο δώρο, οι αμοιβές των μαιών της Μονάδας Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής, η αμοιβή των εξειδικευμένων Ιατρών - Γυναικολόγων που συνεργάζονται με την Μονάδα Γονιμότητας ΡΕΑ και προτείνονται ως θεράποντες από την Κλινική για τη διεκπεραίωση του δωρεάν προγράμματος κρυοσυντήρησης ωαρίων, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού καθώς και η φύλαξη των ωαρίων για ένα έτος. Ρητώς ορίζεται ότι τα προαναφερθέντα δώρα θα εξαργυρωθούν στην Κλινική ΡΕΑ με τη συμμετοχή εξειδικευμένων Ιατρών - Γυναικολόγων, που είναι συνεργαζόμενοι με την Κλινική και προτείνονται από αυτήν. Ρητά διευκρινίζεται ότι τα φάρμακα που είναι απαραίτητα για την κρυοσυντήρηση ωαρίων δεν περιλαμβάνονται στο προσφερόμενο δώρο.

3. Από τους 3 νικητές, οι 2 θα προκύψουν από το επίσημο προφίλ της Κλινικής ΡΕΑ στο Instagram και 1 νικητής από το επίσημο προφίλ της REA IVF στο Instagram.

4. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

5. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι συμμετοχές εργαζομένων και οι συγγενείς α’ βαθμού αυτών.

6. Σε περίπτωση μη αποδοχής του δώρου εντός 10 ημερών, οι νικητές χάνουν το δικαίωμα διεκδίκησής τους.

7. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται ούτε μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρηματικό ποσό ή  άλλες ιατρικές υπηρεσίες.

8. Η Κλινική ΡΕΑ διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, εφόσον κρίνει ότι δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ή ότι πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό ή άλλο λόγο ο οποίος θέτει υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή.