ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BREASTCARE

12/3/2018: 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ:
Στραντζάλου Ασπασία
Μαστοράκη Κατερίνα
Παπαθανασίου Ζωή

 

5/3/2018:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Κλινική ΡΕΑ και τα SKOURAS MED προσφέρουν σε τρεις τυχερές νικήτριες  μια δωρεάν θεραπεία σώματος Vanquish!

Η θεραπεία Vanquish είναι μια ανώδυνη και ανέπαφη μέθοδος λιποαναρρόφησης, δώρο αξίας 150€ από τη ΡΕΑ και τα SKOURAS MED. Οι νικήτριες θα λάβουν προσωπική ενημέρωση για το κλείσιμο ραντεβού και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν για την εξασφάλιση του δώρου τους.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής μελών BreastCare. Οι κυρίες που είναι ήδη εγγεγραμμένες στο BreastCare συμμετέχουν αυτομάτως στην κλήρωση!

Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό:

  • Η θεραπεία Vanquish
  • Όροι Συμμετοχής


Η θεραπεία
Vanquish

Η  θεραπεία σώματος Vanquish  είναι μια νέα μέθοδος λιποαναρρόφησης χωρίς επαφή με το δέρμα και χωρίς πόνο. Η λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με την εκπομπή Ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στο λιπώδη ιστό, μέσω ενός ενιαίου πεδίου που σαρώνει το λίπος.

Ο ειδικός βραχίονας του μηχανήματος, που αποτελείται από 3 κινούμενα panels, «αγκαλιάζει» με ακρίβεια το σώμα και εκπέμπει ραδιοσυχνότητες από απόσταση (3cm από το δέρμα), αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδόριου ιστού (45-46°C). Η θερμοκρασία αυτή προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία.

Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη διούρηση και σε περίπου 10 ημέρες έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους.

 

Όροι & Προϋποθέσεις

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, είναι απαραίτητη η ανάγνωση και η αποδοχή των κάτωθι όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού:

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό αρκεί να είστε άνω των 18 ετών και να έχετε γίνει μέλος στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Αυτοεξέτασης Μαστών της ΡΕΑ! 

 Μεταβείτε στη φόρμα εγγραφής BREASTCARE εδώ

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από διαπιστευμένο online σύστημα κληρώσεων (random.org). Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, ώρα 13:00 στην ιστοσελίδα της ΡΕΑ καθώς και στο προφίλ που διατηρεί η ΡΕΑ στο Facebook.

Το δώρο δεν μεταβιβάζεται και πρέπει να εξαργυρωθεί μέσα σε έξι μήνες από την ημέρα της κλήρωσης.

Εργαζόμενοι της Κλινικής ΡΕΑ και των SKOURAS MED αποκλείονται από το διαγωνισμό.

Οι νικήτριες θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να μάθουν τον τρόπο επικοινωνίας με τα SKOURAS MED, όπου είναι απαραίτητο το κλείσιμο ραντεβού για την πραγματοποίηση της θεραπείας.