ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ 2023 - ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Η Κλινική ΡΕΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15/9), προσφέρει σε προνομιακή τιμή τον βασικό προληπτικό έλεγχο στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού για την αναγκαιότητα της πρόληψης.

PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) & κλινική εξέταση απο ουρολόγο: 20€

Κλείστε το ραντεβού σας από 15/9/2023 έως 22/9/2023 και ώρες 8:00-16:00, στα Εξωτερικά Ιατρεία της Κλινικής ΡΕΑ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9495864, 210 9495877.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως και 31/10/2023.

Η προνομιακή τιμή ισχύει μόνο για χρέωση ιδιωτών.

Ο Καρκίνος του Προστάτη αποτελεί τον δεύτερο συχνότερο καρκίνο και τη δεύτερη αιτία θανάτου στους άνδρες, ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Το Ουρολογικό Τμήμα της Κλινικής ΡΕΑ στελεχώνεται από Ουρολόγους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης για τη διάγνωση και αντιμετώπιση με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, όλου του φάσματος των ουρολογικών παθήσεων (ουρολογική ογκολογία και παθήσεις προστάτη, ανδρολογία, λιθίαση ουροποιητικού, ακράτεια ούρων, υπογονιμότητα) και της επανορθωτικής ουρολογίας. Το Τμήμα διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για την αποπεράτωση  κάθε είδους ουρολογικής επέμβασης. Επίσης διαθέτει υπερηχογράφους τελευταίας τεχνολογίας για ακριβή διάγνωση και στοχευμένες βιοψίες προστάτη, διπολικές διαθερμίες TURis για διουρηθρικές επεμβάσεις του προστάτη και της ουροδόχου κύστης. Ακόμη, συνεργάζεται το Τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων της Κλινικής ΡΕΑ (αξονικό και μαγνητικό τομογράφο), καθώς και με το ακτινολογικό εργαστήριο, το οποίο αποτελείται από έμπειρους ειδικούς Ακτινολόγους.