ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣΤΟΥ: ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η Κλινική ΡΕΑ με το σύνθημα «Μέχρι χθες παράλειψη. Από σήμερα πρόληψη!», παροτρύνει τις γυναίκες να εξετάζονται κάθε χρόνο, να επισκέπτονται τον ιατρό τους για κλινική εξέταση και φυσικά να αυτοεξετάζονται!

Με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, η Κλινική ΡΕΑ προσφέρει προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές εξετάσεις μαστού:

  • ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ 25€
  • ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ 35€
  • ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ 40€
  • ΠΑΚΕΤΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΜΑΣΤΩΝ 55€
  • ΠΑΚΕΤΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΜΑΣΤΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ 70€

 

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού ΡΕΑ, Λεωφ. Συγγρού 383 Π. Φάληρο.

Τηλ. για ραντεβού: Κέντρο Μαστού ΡΕΑ. 2109495388, 447. 

Η προσφορά ισχύει από 1η Οκτωβρίου 2020 έως 30 Νοεμβρίου 2020, μόνο για χρέωση ιδιωτών.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗΣ "BREASTCARE"

 

Ισχύει από 1η Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2020, για τα εγγεγραμμένα μέλη BreastCare.

Η υπηρεσία «BREAST CARE», προσφέρει τη δυνατότητα στις γυναίκες να παρακολουθήσουν με 3D video τις τεχνικές ψηλάφησης, τις οποίες συστήνεται να πραγματοποιούν μόνες στο σπίτι τους μια φορά το μήνα. Ωστόσο, τονίζεται ότι η  μαστολογική κλινική εξέταση που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρό, στο πλαίσιο του ετήσιου ελέγχου υγείας της γυναίκας, δεν θα πρέπει να παραλείπεται. Επιπλέον, με την εγγραφή στην υπηρεσία, ο χρήστης αποκτά τη δυνατότητα υπενθύμισης της μαστογραφίας ή του υπερηχογραφήματος μαστών μέσω e-mail.

Η υπηρεσία προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της, μοναδικές προνομιακές τιμές σε εξετάσεις όλο το χρόνο.

Μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλος εδώ: breastcare.reamaternity.gr

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ & ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥ

Η Κλινική ΡΕΑ δημιούργησε το Πρότυπο Κέντρο Μαστού και την Κλινική Μαστού, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη υποστήριξη και ασφάλεια στις γυναίκες που την επιλέγουν, είτε για προληπτικούς, είτε για θεραπευτικούς λόγους.

Ο εξοπλισμός του Κέντρου Μαστού και της Κλινικής Μαστού της ΡΕΑ είναι υψηλής ευκρίνειας, χαμηλής ακτινοβολίας και λειτουργεί μέσα στο ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον διαχείρισης, διακίνησης και αποθήκευσης ιατρικής πληροφορίας και εικόνας της ΡΕΑ, προσφέροντας έτσι, ασφαλείς αλλά και μοναδικές υπηρεσίες.