ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ!

Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης προσήλθε στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου να υποβληθεί σε σχετική δειγματοληψία και να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών. Η Κλινική ΡΕΑ λειτούργησε για πρώτη φορά το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων την άνοιξη του 2014, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ – ΕΛΠΙΔΑΣ.
 
Στόχος του Κέντρου είναι η εξεύρεση δοτών με σκοπό τη μεταμόσχευση σε παιδιά και ενήλικες, που πάσχουν από ασθένειες όπως λευχαιμία, απλαστική αναιμία, μεσογειακή αναιμία, προσφέροντας τους ελπίδα ζωής καθώς δεν μπορούν να θεραπευθούν με διαφορετικό τρόπο. 
 
Ο Διευθυντής του Τμήματος των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ και Υπεύθυνος του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων κ. Αποστολακόπουλος Παναγιώτης υπογραμμίζει ότι όσοι είναι μεταξύ 18-45 ετών, και βρίσκονται σε καλή κατάσταση υγείας, μπορούν χωρίς κανέναν κίνδυνο για τους ίδιους να βοηθήσουν οποιονδήποτε ασθενή χρειάζεται μεταμόσχευση. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ (Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9495071-2).