ΡΕΑ – ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗ: «ΜΑΘΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ»

Η Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στήριξε για ακόμη μια φορά την προσπάθεια ευαισθητοποίησης του ΜΚΟ ΣΤΟΧΟΣ-ΠΡΟΛΗΨΗ, σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα «Μάθε το στήθος σου», πραγματοποιήθηκε 11-13 Απριλίου 2016, στη στάση του μετρό στο Σύνταγμα. 
 
Για 3 συνεχόμενες ημέρες,  γιατροί της Κλινικής ΡΕΑ σε ειδικά διαμορφωμένα εξεταστήρια, πραγματοποίησαν αφιλοκερδώς κλινική εξέταση μαστών, σε γυναίκες που επισκέφθηκαν το «Περίπτερο Ψηλάφησης» του ΣΤΟΧΟΥ. Οι γιατροί που εκπροσώπησαν την Κλινική ΡΕΑ ήταν οι κ.κ. Αγγελόπουλος Μ., Γουλίμη Α., Ζερβούδης Στ., Καραβέλη – Ξένου Ε., Κελετζιάν Ε., Κοροβέσης Αθ., Κοτσίρη Στ., Κουτσιουρούμπα Δ., Μπουμπουρίδου Ε., Νικολαίδου Μ., Παπαγεωργίου Χ., Σπανόπουλος Χρ., Τσαούσογλου Ι. και Χρυσανθακοπούλου Ξ. 
 
Η Κλινική ΡΕΑ με ιδιαίτερη ευαισθησία στην πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διοργανώνει, υποστηρίζει και επικροτεί κάθε ενέργεια που στοχεύει στην ενεργοποίηση του κοινωνικού συνειδησιακού για την πρόληψη της υγείας.