ΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ: Η ΡΕΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής της Υπευθυνότητας, υιοθέτησε την Ευχή ενός παιδιού και σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δημιούργησε έναν τοίχο Ευχών για όλους!

Πιο συγκεκριμένα, η Κλινική ΡΕΑ, με την αγορά 1.000 αστεριών υιοθέτησε την Ευχή της μικρής Άννας, που ήταν να ταξιδέψει στη Eurodisney. Η Άννα είναι 5 ετών και πάσχει από οξεία λευχαιμία.

Εκτός από τα αστέρια που αγοράστηκαν για λογαριασμό της Κλινικής ΡΕΑ και τα οποία δωρίζονται σε κάθε μωράκι που γεννιέται από την 1η Δεκεμβρίου, έχουν στηθεί εντός της Κλινικής δύο σημεία πώλησης αστεριών, τα οποία μπορεί να αγοράσει οποιοσδήποτε επισκέπτεται την Κλινική ΡΕΑ, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Μοιραζόμαστε τη δύναμη μιας ευχής!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε 1.300 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!