ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ!

Με ευρεία συμμετοχή εθελοντών εργαζομένων, ιατρών και κοινού διεξήχθη η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία της Κλινικής ΡΕΑ, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, με τη συμβολή του κινητού συνεργείου αιμοληψίας, από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η αυξημένη προσέλευση νέων ανθρώπων που ήρθαν να αιμοδοτήσουν, έχοντας πολύ θετική διάθεση.

Η δράση υλοποιήθηκε με αυστηρή τήρηση μέτρων προστασίας που έχουν επιβληθεί  και είχε στόχο να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος έλλειψης αίματος, που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ιδιαίτερα οξυμένο εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον νέο κορονοϊό.

Το αίμα μπορεί να κυκλοφορεί για πάντα αν συνεχίζουμε να το προσφέρουμε.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη θερμή συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Στόχος μας είναι να γινόμαστε περισσότεροι σε αυτή την προσφορά ζωής και αγάπης! Δεσμευόμαστε να πραγματοποιήσουμε σύντομα μια ακόμα έκτακτη αιμοδοσία, για όσους ήθελαν να προσφέρουν αίμα, αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω μεγάλης προσέλευσης. Σας περιμένουμε την επόμενη φορά!