Συνέδριο πλαστικής χειρουργικής Live Makeover 4 (1 - 3 Σεπτεμβρίου 2017)

Με επιτυχία διεξάχθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου, η Επιστημονική Διάλεξη με θέμα:
 
- "Μελάνωμα και κύηση". Ομιλήτρια της διάλεξης ήταν η κα Πετρακοπούλου Θεοδώρα, Μαιευτήρας Γυναικολόγος Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ. 
Πρόεδρος της διάλεξης ήταν η κα Κουράκου Ευγενία, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Διευθύνουσα Σύμβουλος Κλινικής ΡΕΑ. 
 
Κυριάκος Μητσάκος - Μπαρμπαγιάννης, 
μαιευτήρας γυναικολόγος, Πρόεδρος Κλινικής ΡΕΑ
 
Γεώργιος Σκούρας, 
Πλαστικός Χειρουργός, Συνεργάτης της Κλινικής ΡΕΑ

Στο Συνέδριο LIVE MAKEOVER AESTHETIC SURGERY SYMPOSIUM, παρουσιάστηκαν στους συμμετέχοντες, με ζωντανή αναμετάδοση από τα χειρουργεία, πέντε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Τα χειρουργεία πραγματοποιήθηκαν στην Κλινική ΡΕΑ και οι συμμετέχοντες παρακολουθούσαν από τον υπέροχο χώρο του ΚΠΙ Σταύρου Νιάρχου, έχοντας τη δυνατότητα να συζητούν με τους χειρουργούς σε πραγματικό χρόνο.

 

Στο συνέδριο απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, κος Κυριάκος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης, ο οποίος ανέφερε "Είναι σημαντικό για εμάς, οι άνθρωποι της Κλινικής ΡΕΑ να αγαπούν στην επιστήμη τους, να εμπλουτίζουν και να μοιράζονται τις γνώσεις τους και να αλληλεπιδρούν με τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Μόνο έτσι, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε, ότι η Κλινική μας δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τα Ιδιωτικά Νοσοκομεία του εξωτερικού. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν επεμβάσεις από τους διοργανωτές, Αθανάσιο Σκούρα, Χειρουργό ΩΡΛ, συνεργάτη της Κλινικής ΡΕΑ και το Γιώργο Σκούρα, Πλαστικό Χειρουργό, συνεργάτη της Κλινικής ΡΕΑ, καθώς και από τον παγκόσμιο πρωτοπόρο του facelift, Πλαστικό Χειρουργό, Daniel Baker, και τον ειδικό στη λιπογλυπτική, Πλαστικό Χειρουργό, Spero Theodorou, από τη Νέα Υόρκη.

 

Αθανάσιος Σκούρας, 
Χειρουργός ΩΡΛ, Συνεργάτης της Κλινικής ΡΕΑ
Daniel Baker, Πλαστικός Χειρουργός 
Spero Theodorou, Πλαστικός Χειρουργός
Γεώργιος Σκούρας, 
Πλαστικός Χειρουργός, Συνεργάτης της Κλινικής ΡΕΑ

 

Πιο αναλυτικά, παρουσιάστηκαν οι παρακάτω επεμβάσεις: 1 Σεπτεμβρίου • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (Αθανάσιος Σκούρας) • FACE & NECK LIFT (Γιώργος Σκούρας) Η Ρινοπλαστική και το Face&NeckLift έγιναν στην ίδια ασθενή, ως full face makeover. 2 Σεπτεμβρίου • FACE & NECK LIFT (Daniel Baker) • ΑΝΟΡΘΩΣΗΓΛΟΥΤΩΝ-BRAZILIAN BUTT LIFT (SperoTheodorou) 3 Σεπτεμβρίου • ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ (Γιώργος Σκούρας) Παράλληλα, παρουσιάστηκαν ομιλίες από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους Πλαστικούς Χειρουργούς, Χειρουργούς ΩΡΛ και Γενικούς Χειρουργούς. Ιατροί από δεκαπέντε διαφορετικές χώρες του κόσμου επισκέφθηκαν την Αθήνα, για να παρακολουθήσουν αυτό τομοναδικό συνέδριο, που τοποθετεί πλέον την Ελλάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων στην ΠλαστικήΧειρουργική. Ο εμπνευστής του LIVE MAKEOVER SYMPOSIUM, κ. Γιώργος Σκούρας, δήλωσε: “Το όνειρό μου, διοργανώνοντας το LIVE MAKEOVER, είναι να καθιερωθεί η Ελλάδα ως διεθνές κέντρο εκπαίδευσης στην Πλαστική Χειρουργική. Η Ελλάδα μας που τα τελευταία χρόνια διασύρεται διεθνώς, ονειρεύομαι να αναδειχθεί ως τόπος παραγωγής νέας γνώσης και καινοτομίας, τόπος του πνεύματος και των επιστημών, και να ακούγεται ως τοευρωπαϊκό κέντρο αναφοράς για τις εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική”.