ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΡΕΑ ΜΕ PEPSICO ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ QUAKER

Η Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της και έχοντας σαν στόχο την προσφορά ποιοτικών, γευστικών και υψηλής διατροφικής αξίας γευμάτων ξεκίνησε συνεργασία με τα προϊόντα Quaker της εταιρείας Pepsico.

Γνωρίζοντας πως το πρωινό αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, η Κλινική ΡΕΑ επέλεξε να εντάξει σε αυτό τα δημητριακά βρώμης της Quaker, με στόχο την επαρκή κάλυψη των καθημερινών αναγκών μιας ιδιαίτερης ομάδας πληθυσμού όπως είναι οι επίτοκες και θηλάζουσες μητέρες, σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, καθώς και τις μπάρες δημητριακών με Βρώμη ολικής Άλεσης Quaker ως ένα θρεπτικό και απολαυστικό σνακ.

 Τα QUAKER νιφάδες βρώμης, προϊόντα με μακρόχρονη ιστορία, αποτελούν συνώνυμο της βρώμης, ενός δημητριακού με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες. Η βρώμη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες που διευκολύνουν την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος ενώ ταυτόχρονα αποτελεί σημαντική πηγή βιταμίνης Β1 (θειαμίνη), μια βιταμίνη του συμπλέγματος Β, σημαντική για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος καθώς και του μεταβολισμού των υδατανθράκων και των άλλων μακροθρεπτικών συστατικών (πρωτεϊνών και λιπών) για την παραγωγή ενέργειας. Οι μοναδικές β-γλυκάνες της βρώμης αποτελούν φυτικές ίνες που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Tα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g β-γλυκανών από βρώμη, πίτυρο βρώμης, κριθάρι, πίτυρο κριθαριού ή από μείγματα των εν λόγω β-γλυκανών.

 Η Κλινική ΡΕΑ, έχοντας αναγνωρισθεί ως ένα από τα Kαλύτερα Nοσοκομεία στον Kόσμο και φέροντας διεθνείς πιστοποιήσεις (Temos, ISO) για το σύνολο των υπηρεσιών της και HACCP (ISO 22000:2005) για τις Επισιτιστικές της Υπηρεσίες, τις οποίες διαχειρίζεται εσωτερικά η ίδια, δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να αναπτύσσεται διαρκώς, με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.