ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ

Η Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, βρέθηκε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου, το βράδυ της Πέμπτης, 17 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.
 
Ομάδα εθελοντών από το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και εκπρόσωποι του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, κάλεσαν στην κινητή μονάδα λήψης δειγμάτων που βρισκόταν έξω από τον συναυλιακό χώρο, όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε στη συναυλία, ώστε ο καθένας από αυτούς να αφιερώσει δύο λεπτά από το χρόνο τους και να γίνει εθελοντής δότης. 
 
Την ενέργεια υποστήριξαν ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία παρευρέθηκε στο περίπτερο της ΡΕΑ παροτρύνοντας τους παρευρισκόμενους να γίνουν εθελοντές δότες. Η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου ανταποκρίθηκε στο ηχηρό μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή» και έγινε κι εκείνη εθελόντρια δότρια μυελού των οστών.
 
Η Κλινική ΡΕΑ και το ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην από κοινού προσπάθεια ανεύρεσης όσο το δυνατόν περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, υπενθυμίζοντας ότι για να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας, χρειάζονται εκατομμύρια δείγματα ώστε να βρεθεί εκείνο που είναι συμβατό.