ΔΙΑΜΟΝΗ

Δωμάτια, Διαμονή - ΡΕΑ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική

Η ΡΕΑ δυναμικότητας 180 κλινών, διαθέτει τους εξής τύπους δωματίων:

•   Σουίτα

•   Lux

•   Μονόκλινο

•   Δίκλινο

•   Οικονομικό Δίκλινο

•   Τρίκλινο 

Όλα τα δωμάτια είναι υψηλής αισθητικής, κλιματιζόμενα και διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό νοσοκομειακής εξυπηρέτησης. 

Τα πρωτοποριακά παρακλίνια μόνιτορς με οθόνη αφής σας δίνουν τη δυνατότητα να πλοηγείστε δωρεάν στο Internet καθώς επίσης να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως τηλεόραση, video on demand, τηλεφώνου, κλήση νοσηλευτικού προσωπικού κ.α. 

Για τα μαιευτικά περιστατικά, παρέχεται σε όλα τα δωμάτια νοσηλείας, η δυνατότητα rooming in (να έχετε το μωρό μαζί σας στο δωμάτιο όλο το 24ωρο, εφόσον το επιθυμείτε).  

Η Κλινική λειτουργεί σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας.  Η εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού για το σωστό πλύσιμο χεριών, ο έλεγχος των αντιβιοτικών από τους γιατρούς και η τήρηση των κανόνων ασηψίας παρακολουθούνται συστηματικά από τα Πρωτόκολλα της Επιτροπής Ελέγχου Λοιμώξεων για την πρόληψη των νοσοκομειακών λοιμώξεων.

Η ασφάλεια των ασθενών και νεογνών είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στη λειτουργία της ΡΕΑ. Προσωπικό ασφαλείας σε συνδυασμό με κάμερες ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα διασφαλίζουν τον πλήρη έλεγχο των κοινόχρηστων χώρων, σε 24ωρη βάση.  

Ιδιαίτερη βάση έχει δοθεί στη σίτιση των νοσηλευόμενων. Η ΡΕΑ έχει επιλέξει την εσωτερική παρασκευή γευμάτων με δικό της προσωπικό. Η Κεντρική Κουζίνα της Κλινικής είναι πιστοποιημένη με ISO λειτουργώντας σύμφωνα με τους κανόνες HACCP. Το ημερήσιο μενού διατροφής επιβλέπεται από την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο της Κλινικής και εναλλάσσεται καθημερινά.  Τα προϊόντα που παρέχονται, είναι υψηλής ποιότητας και μαγειρεύονται καθημερινά υπό την επίβλεψη του σεφ της Κλινικής. 

Το μαιευτήριο τηρεί και επεξεργάζεται αρχείο με προσωπικά δεδομένα του ασθενούς μόνο με τη συγκατάθεσή του ίδιου του ασθενή, τα οποία φυλάσσονται αυστηρά εμπιστευτικά από τη ΡΕΑ  σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Συνεργαζόμενες με το μαιευτήριο εταιρείες έχουν πρόσβαση  στα προσωπικά δεδομένα και άλλα ευαίσθητα στοιχεία του ασθενούς μόνο με γραπτή αποδοχή του ασθενούς.