ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ!

ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική

Σας καλωσορίζουμε στην πλέον σύγχρονη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική της Ελλάδας. Τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική!  

Η επιθυμία σας για υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε ένα πρότυπο περιβάλλον είναι για όλους εμάς, τους 450 μαιευτήρες-γυναικολόγους που δημιουργήσαμε τη ΡΕΑ, αυτονόητη αποστολή και δέσμευση.

Η φροντίδα και η στοργή για κάθε γυναίκα, μέλλουσα μητέρα και βρέφος είναι βασικές αξίες για κάθε εργαζόμενο στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική.

 

 

Από σήμερα ξέρετε ότι υπάρχει μία μεγάλη οικογένεια μαιευτήρων-γυναικολόγων για να σας προσφέρει την κορυφαία εμπειρία ιατρικών υπηρεσιών και φιλοξενίας.

Αυτή είναι η οικογένεια της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής.

Αξίζετε μία μοναδική εμπειρία τοκετού και εμείς σας την προσφέρουμε! 

Ο τοκετός είναι η σημαντικότερη πράξη ζωής. Κορυφαίοι μαιευτήρες-γυναικολόγοι, υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό προσωπικό, ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, ιατρικά μηχανήματα και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδική, γιατί η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική διαθέτει:

Κορυφαίους μαιευτήρες γυναικολόγους 
Το ιατρικό δυναμικό της ΡΕΑ αποτελείται από μαιευτήρες – γυναικολόγους που έχουν σημαντική επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική προσφορά και είναι αφοσιωμένοι στην ιατρική φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας και μέλλουσας μητέρας.

Η ομάδα αυτή είναι πλαισιωμένη από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων έτσι ώστε να παρέχεται μια ευρεία γκάμα μαιευτικών και γυναικολογικών υπηρεσιών και υψηλού επιπέδου ασφάλεια για τη γυναίκα και το νεογνό.

Τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές και εργαστηριακές υποδομές 
Η ΡΕΑ είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν διαγνωστική ακρίβεια, υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τον ασθενή και μικρότερη διάρκεια νοσηλείας. Διαθέτει εξειδικευμένες μονάδες νοσηλείας τόσο για τη γυναίκα, όπως Moνάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), όσο και για το νεογνό, όπως Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών επιπέδου Ι, ΙΙ & ΙΙΙ (ΜΕΝΝ) με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής που είναι σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε έκτακτο συμβάν παρέχοντας όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα μέσα στο μαιευτήριο, χωρίς να υπάρχει αναγκαιότητα μετακίνησης τους σε άλλες εξωτερικές μονάδες.

Όλες οι χειρουργικές αίθουσες λειτουργούν με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό αξιοποιώντας ψηφιακή υποδομή, έτσι ώστε από το ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον που προσφέρουν να είναι δυνατή η επικοινωνία με κέντρα του εξωτερικού (τηλεϊατρική) για λόγους επιβεβαίωσης ή και μεταφοράς τεχνογνωσίας από και προς το εξωτερικό.

Διαθέτει αίθουσες ωδίνων και μαιεύσεων που είναι πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας  χωρίς να υπάρχει αναγκαιότητα μετακίνησης της γυναίκας από το αρχικό στάδιο μέχρι και τον τοκετό.

Διαθέτει σύγχρονα εργαστηριακά και διαγνωστικά τμήματα (Ακτινοδιαγνωστικό, Υπερηχοτομογράφων, Οστεοπόρωσης, Κλινική Μαστού, Παθολογοανατομικό, Μοριακής Βιολογίας, Αιματολογικό, Ανοσοβιοχημικό και Μικροβιολογικό), που είναι εξοπλισμένα με ιδιαίτερα προηγμένες τεχνολογίες διάγνωσης, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ορθότητα των αποτελεσμάτων, τη συντομία διεκπεραίωσης και προσφέροντας μεγάλη ασφάλεια και ελάχιστη ενόχληση στη γυναίκα και το γιατρό της.

Μοναδικά και ιδιαίτερα σημεία αναφοράς είναι:

  • Ο Ανοικτός Μαγνητικός Τομογράφος,
  • Οι δυο Ψηφιακοί Μαστογράφοι ο ένας εκ των οποίων διαθέτει τη δυνατότητα της Τομοσύνθεσης,
  • Η Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας με ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης,
  • O αποκλειστικά για υπερηχογραφήματα μαστών υπέρηχος με δυνατότητα ελαστογραφίας που παράλληλα αξιοποιεί την τελευταίου τύπου μέθοδο Shear Wave Elastography με την οποία ο υπερηχογράφος αποκτά νέα δυνατότητα αξιολόγησης και αξιόπιστης μέτρησης της σκληρότητας και ελαστικότητας των ιστών.

Ο παραπάνω εξοπλισμός, είναι υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας και λειτουργεί μέσα στο ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον διαχείρισης, διακίνησης και αποθήκευσης ιατρικής πληροφορίας και εικόνας του Μαιευτηρίου ΡΕΑ, προσφέροντας έτσι ασφαλείς, μοναδικές αλλά και ξεχωριστές υπηρεσίες.

Το πιο εξειδικευμένο και φιλικό νοσηλευτικό προσωπικό
H ΡΕΑ είναι στελεχωμένη με νοσηλευτικό προσωπικό που διαθέτει πολυετή εμπειρία,  εξειδικευμένες γνώσεις και πάνω από όλα ευαισθησία και αγάπη για τη γυναίκα. Το νοσηλευτικό προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για να προσφέρει την απαιτούμενη φροντίδα  και να  ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες και προσδοκίες σας. Οι μαίες μας είναι πρόθυμες να σας εξασφαλίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από τον τοκετό και τις πρώτες στιγμές ζωής με το μωρό σας, να σας παρέχουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους όσον αφορά το μητρικό θηλασμό, τη φροντίδα και ασφάλεια του μωρού.

Την πιο σύγχρονη αντίληψη για τη φροντίδα και υποστήριξη
Στη ΡΕΑ εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες αντιλήψεις  για τη φροντίδα της γυναίκας και του νεογνού. Οι μητέρες σε όλα τα δωμάτια νοσηλείας έχουν τη δυνατότητα, εφ’ όσων το επιθυμούν, να έχουν το νεογνό μέσα στο θάλαμο και να εξοικειωθούν στη φροντίδα και το θηλασμό του με τη βοήθεια των μαιών. Κορυφαίοι παιδίατροι αναλαμβάνουν τη συστηματική παρακολούθηση του νεογνού αμέσως μετά τον τοκετό με διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, ενημερώνοντας σε καθημερινή βάση τη μητέρα και δίνοντας κατάλληλες οδηγίες για τις πρώτες ημέρες της ζωής με το μωρό σας.

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική προσφέρει πλήθος υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της περιόδου της εγκυμοσύνης όπως συμβουλές διατροφής και ψυχολογικής προετοιμασίας της εγκύου για τον ερχομό του μωρού και σεμινάρια για μητρικό θηλασμό, φροντίδα και ασφάλεια του μωρού. Διαθέτει ομάδα ειδικευμένων ψυχολόγων για την παροχή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης  σε έγκυες, περιστατικά επιλόχειας κατάθλιψης, ζευγάρια τα οποία βρίσκονται σε πρόγραμμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, γονείς με πρόωρο βρέφος με στόχο την αποκατάσταση του ψυχικού δεσμού της μητέρας και βρέφους καθώς και σε ασθενείς με διάγνωση κακοήθη όγκων.

Με εκπαιδευμένο τμήμα υποστήριξης και 24ωρη γραμμή επικοινωνίας είμαστε δίπλα σας, να σας βοηθήσουμε σε όλα τα θέματα που αφορούν το θηλασμό, τη φροντίδα και την ασφάλεια του μωρού.

Το πιο μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον
Οι εγκαταστάσεις και κτιριακές υποδομές του μαιευτηρίου είναι σύμφωνες με τα πιο υψηλά διεθνή πρότυπα. Οι θάλαμοι, δυναμικότητας 180 κλινών, είναι εξοπλισμένοι με μοντέρνα επίπλωση και χαρούμενα χρώματα κάνοντας τη διαμονή σας ευχάριστη και άνετη, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον ηρεμίας και φροντίδας που έχει πραγματικά ανάγκη κάθε γυναίκα και μητέρα.

Κάθε ασθενής έχει στη διάθεσή της παρακλίνιο μόνιτορ (οθόνες αφής) δίπλα από την κλίνη που της παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και διασκέδασης (δωρεάν internet, TV, video), τηλέφωνο, υπηρεσίες προσωπικών μηνυμάτων, κλήση μαίας, έλεγχος φωτισμού και θέσης κλίνης, πληρωμή, multimedia ενημέρωση μέσω Video (πχ μητρικός θηλασμός, φροντίδα και ασφάλεια μωρού μετά την παραλαβή) και άλλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.