ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Προνομιακές τιμές σε τμήματα & υπηρεσίες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8/3), η Κλινική ΡΕΑ προσφέρει προνομιακές τιμές για υπηρεσίες υγείας από τα Τμήματα Αισθητικής Γυναικολογίας, Αισθητικής Δερματολογίας, Κέντρο Μαστού, Εργομετρίας, Αγγειολογικό Ιατρείο και το Ιατρείο Κλιμακτηρίου, Εμμηνόπαυσης και Οστεοπόρωσης.

Τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού: 2109495060 (Δευ.- Παρ. ώρες 08:00 - 16:00)

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Θεραπεία Laser για Ανάπλαση Κόλπου

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή θεραπεία που στοχεύει στη σύσφιξη κόλπου, θεραπεία από ακράτεια ούρων και ουρογεννητικού συνδρόμου της εμμηνόπαυσης. Η θεραπεία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο γυναικολόγο, ειδικά εκπαιδευμένο στο υπερσύγχρονο μηχάνημα Juliet Feminine Laser της Asclepion Technologies, χάρη στο οποίο επιτυγχάνεται η ανάπλαση του επιθηλίου του κόλπου και η αναδόμηση των στηρικτικών ιστών αυτού.

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στα χείλη

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος εμφυτεύονται με ακρίβεια και ασφάλεια στην περιοχή των χειλέων με σκοπό την ενίσχυση / αποκατάσταση του όγκου των χειλέων, το σβήσιμο των ρυτίδων των καπνιστών ή για την ενίσχυση του περιγράμματος των χειλέων. Προηγείται η εφαρμογή τοπικής αν αισθητικής κρέμας 30 λεπτά πριν την εφαρμογή, προκειμένου η διαδικασία να είναι ελάχιστα επώδυνη. Η διαδικασία διαρκεί 15 λεπτά και το αποτέλεσμα είναι φυσικό, με σεβασμό στις δυναμικές κινήσεις του προσώπου ( αυτό ισχύει και για τα ζυγωματικά και για την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου). Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος γίνεται σε μία επίσκεψη, παρόλα αυτά ο ασθενής επανεξετάζεται σε δύο εβδομάδες και αποκαθίστανται τυχόν ασυμμετρίες και εκτιμάται το τελικό αποτέλεσμα. 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ

Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπερηχογραφήματος Μαστών

Η εξέταση πραγματοποιείται στο Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού της ΡΕΑ, που διαθέτει τους πλέον σύγχρονους ψηφιακούς Μαστογράφους με δυνατότητα Τομοσύνθεσης και Υπερηχογράφους με που αξιοποιούν την τεχνολογία Ελαστογραφίας, για πρώιμη διάγνωση τυχόν κακοηθειών στο μαστό.

 

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑΣ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΔΗΣ & ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

Με τη μέτρηση του Βασικού Μεταβολισμού, ο δοκιμαζόμενος μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια τις ανάγκες του σε ενέργεια και άρα να ελέγξει αποτελεσματικότερα το βάρος του.

Θερμιδομετρία κατά τη διάρκεια άσκησης

Η Θερμιδομετρία κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί να μας δώσει σημαντικές πληροφορίες για τις πηγές παραγωγής ενέργειας του οργανισμού, την ένταση και το χρόνο της άσκησης σε σχέση με την επίτευξη του στόχου πχ. απώλεια βάρους, βελτίωση αντοχής, αύξηση μυϊκού ιστού, αύξηση ρυθμού μεταβολισμού κ.λπ.

 

ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Triplex φλεβών κάτω άκρων

Οι φλεβικές παθήσεις είναι πολύ συχνές, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Με τη βοήθεια του έγχρωμου Duplex υπερηχογράφηματος (Triplex) ο Αγγειοχειρουργός εξετάζει την ασθενή ώστε να σχεδιαστεί η στρατηγική αντιμετώπισης και να επιλεγεί η καταλληλότερη θεραπεία για τον κάθε ασθενή.

 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟΥ – ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ & ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, Ορμονολογικός Έλεγχος & Επίσκεψη στο Ιατρείο Κλιμακτηρίου – Οστεοπόρωσης

Κατά τη μετάβαση στην εμμηνόπαυση, οι γυναίκες παρουσιάζουν συμπτώματα που σχετίζονται με την πτώση των οιστρογόνων, καθώς και με τη διαδικασία της γήρανσης. Η διερεύνηση της γυναίκας κατά την εμμηνόπαυση περιλαμβάνει ένα σύνολο εξετάσεων για τη σωστή αξιολόγησή της. Αυτή περιλαμβάνει Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, Ορμονολογικό Έλεγχο (FSH, LH, προλακτίνη & οιστραδιόλη)