ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Αγγειολογικό Τμήμα - ΡΕΑ Μαιευτήριο

Το αγγειολογικό ιατρείο της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής  είναι στελεχωμένο από έμπειρους αγγειοχειρουργούς, εξειδικευμένους στην αντιμετώπιση όλου του φάσματος των φλεβικών παθήσεων (ευρυαγγείες, κιρσοί, οιδήματα κάτω άκρων, θρομβώσεις, φλεβικά έλκη κ.α).

Στόχος είναι η παροχή των πιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε όλα τα στάδια  αντιμετώπισης των φλεβικών παθήσεων, ξεκινώντας από την εξέταση , προχωρώντας στη  διάγνωση και καταλήγοντας στην επιλογή και εφαρμογή της καταλληλότερης μεθόδου θεραπείας.

Οι φλεβικές παθήσεις είναι πολύ συχνές, ιδιαίτερα στις γυναίκες, και οι τεχνικές αντιμετώπισής τους έχουν εξελιχθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια. Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο γίνετα ολοκληρωμένη διάγνωση και αιμοδυναμικός έλεγχος του φλεβικού συστήματος με τη βοήθεια έγχρωμου Duplex υπερηχογράφηματος (Triplex) προκειμένου να σχεδιαστεί η στρατηγική αντιμετώπισης και να επιλεγεί η καταλληλότερη θεραπεία για τον κάθε ασθενή.

Στο Αγγειολογικό Τμήμα της ΡΕΑ  εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι αντιμετώπισης, από απόλυτα εξειδεικευμένους γιατρούς χρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο  εξοπλισμό, τελευταίας τεχνολογίας. Στις θεραπείες περιλαμβάνονται η σκληροθεραπεία με υγρό και αφρό, με ή χωρίς υπερηχογραφική καθοδήγηση, οι mini φλεβεκτομές υπό Tumescent τοπική αναισθησία, και φυσικά η ενδοαυλική θεραπεία κιρσών με LASER, ή με Ραδιοσυχνότητες (Radiοfrequency, RF).

Οι παραπάνω τεχνικές είναι ανώδυνες, τα αποτελέσματά τους έχουν μεγάλη διάρκεια και πολύ μικρό ποσοστό υποτροπών, ενώ επιτρέπουν στον ασθενή την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες και την εργασία του ακόμη και την ίδια ημέρα. Εφαρμόζονται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, έτσι ώστε το τελικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

 

 

*Οι ιατροί δέχονται κατόπιν ραντεβού από Δευτέρα,  Τρίτη & Πέμπτη 11:00 - 15:00, Τετάρτη 12:00 - 17:00 κατόπιν διαθεσιμότητας ραντεβού

Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινά:
08:00 - 16:00
(μόνο κατόπιν ραντεβού)
Τμήμα:
Αγγειολογικό Ιατρείο
Όροφος:
Επίπεδο -3 Κλινικής ΡΕΑ (Εξωτερικά Ιατρεία)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: