10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Δέκα χρόνια τώρα εργαζόμαστε με πάθος. Επενδύουμε σε κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σε υπερσύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες και τεχνολογίες. Είμαστε δίπλα σας με αληθινό ενδιαφέρον, με αληθινό αίσθημα ευθύνης, με αληθινή φροντίδα. Και συνεχίζουμε... 

#10yearsREAlcare 

Η Κλινική ΡΕΑ συμπλήρωσε 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και διαρκούς προσφοράς στον κλάδο της υγείας. Η ΡΕΑ «γεννήθηκε» το 2010 ως την πλέον σύγχρονη μαιευτική και γυναικολογική Κλινική της χώρας βασισμένη στο όραμα μιας ομάδας εξεχόντων ιατρών μαιευτήρων-γυναικολόγων, με σημαντική επιστημονική και επαγγελματική παρουσία, που θέλησαν να δημιουργήσουν μια κλινική πρότυπο η οποία θα  προσέφερε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η ΡΕΑ κέρδισε την εμπιστοσύνη της νέας, σύγχρονης οικογένειας με την απόλυτη ασφάλεια και την άριστη αντιμετώπιση όλων των περιστατικών της που ήταν ως αποτέλεσμα της επιστημονικής κατάρτισης των συνεργαζόμενων ιατρών της, του νοσηλευτικού προσωπικού της καθώς και των τελευταίας τεχνολογίας ιατρικών και εργαστηριακών υποδομών της.

Η Κλινική ΡΕΑ ωστόσο δεν παρέμεινε στατική παρά την επιτυχημένη της πορεία. Συνέχισε να αναπτύσσεται διαρκώς εντάσσοντας νέες υπηρεσίες υγείας μετατρέποντας σιγά σιγά την Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική σε μία πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη Γενική Κλινική επεκτείνοντας περεταίρω τους ιατρικούς της τομείς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Διατηρώντας αναλλοίωτο τον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, τα δύο τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει νέα τμήματα με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Συγκεκριμένα στα νεοσύστατα τμήματα λειτουργούν Ογκολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας, Γαστρεντερολογικό - Ενδοσκοπικό Τμήμα, Ορθοπαιδικό Ιατρείο, Ουρολογικό – Ανδρολογικό Τμήμα και Ιατρείο Αισθητικής Ανδρολογίας, Καρδιολογικό Τμήμα, Κέντρο Μεταβολικής Χειρουργικής & Παχυσαρκίας, Κέντρο Λαπαροσκοπικής Αντιμετώπισης Κηλών,  Τμήμα Μελέτης & Θεραπείας Διαταραχών Ύπνου & Ρογχοπαθειών, Δερματολογικό Ιατρείο, Ιατρείο Οστεοπόρωσης κ.ά. 

Τα τμήματα τα οποία προϋπήρχαν όπως αυτό της Μαιευτικής, της Γυναικολογικής Χειρουργικής & Ογκολογίας, της Χειρουργικής Μαστού, η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, το πρότυπο διαγνωστικό Κέντρο Μαστού και το τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων, οι κορυφαίες υπηρεσίες  Πλαστικής Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής, το τμήμα ΩΡΛ, το τμήμα Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, το Αγγειολογικό τμήμα, Αισθητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας, Ουρογυναικολογίας & Χειρουργικής Πυελικού Εδάφους καθώς και τα υπερσύγχρονα Διαγνωστικά Εργαστήρια (Αυτοματοποιημένα Κεντρικά Εργαστήρια), συνεχίζουν να επανδρώνουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους και να εξοπλίζονται διαρκώς με ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό που προσφέρουν διαγνωστική ακρίβεια, υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τον ασθενή και μικρότερη διάρκεια νοσηλείας, όπου αυτό απαιτείται.

Η Κλινική ΡΕΑ έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του κόσμου όσο και της ιατρικής κοινότητας έχει αναδειχθεί σε μία από τις πλέον αξιόπιστες κλινικές της χώρας με διεθνείς προδιαγραφές, αποτελώντας πρότυπο στον τομέα της υγείας.

Δέσμευση των ανθρώπων της ΡΕΑ είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας πιστά το αναπτυξιακό της πλάνο ενεργώντας πάντα με γνώμονα της κοινωνική υπευθυνότητα τόσο απέναντι στον άνθρωπό όσο και στο περιβάλλον, διαμορφώνοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας για την ιατρική φροντίδα της χώρας.

Δέκα χρόνια εξελισσόμαστε, επενδύουμε σε κορυφαίο ιατρικό προσωπικό, στις πιο σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα, στην καινοτομία, σε νέους τομείς δράσης, σε επέκταση των εγκαταστάσεών μας. Κάνουμε τα πάντα για να βρισκόμαστε δίπλα στη μητέρα, στη γυναίκα και σε κάθε ασθενή μας, με αίσθημα ευθύνης, αληθινό ενδιαφέρον, αληθινή φροντίδα

10 χρονια ΡΕΑ